Love Them

Ramadhan 2013 :D

Assalamualaikum.sihat,kan?kan?kan?Hari ni dah masuk 10 hari bulan ramadhan..Syukur,Allah masih bagi kita kesempatan nak puasa kan?Haaaaa,dah masuk bulan puasa ni,banyak banyak lah kita bersabar,okay?Puasa kan ajar kita bersabar sebab setiap orang yang sabar tu,ada ganjaran yang lebih besar untuk dia,tu janji ALLAH,kay?Dia tak pernah mungkir janji,ingat tu.

          Amboii,dah jadi ustazah la pulak aku ni..hehe..Entah apa yang aku merapu ni,aku pun tak tahu..Bulan puasa jadi salah satu bulan favourite aku sebab boleh balik tiap tiap minggu bagi pelajar asrama :D Yeayyyyy!Jom sorak untuk aku.....haha..mengarut sakan kau ....boleh dikatakan setiap minggu my sis bawa aku pergi bazaar..Semalam my sis bawa aku pergi bazaar tepi Nirwana area KK .kat situ punya lah banyak makanan..Aisehhh,menggugat keimanan aku betul...Minggu lepas,both my sis bawa aku pergi bazaar stadium..Dua hari berturut turut aku mejamu hidung aku kat sana:)Hari kedua aku pergi,aku ada terserempak dengan budak sekolah aku,sama batch dengan aku..Jom layan gambar gambar aku yang sedang menggila dalam kereta..




Maybe warna tudung sama,tapi kalau persan baik baik,warna baju yang lain,kan?kan?Haha,act,hari kedua tu aku hang dengan my sis at kbm,




Suka?Tekan Je Butang Like:)

2 comments:

tenku butang said...

Haii.. cakkk..
done follow sini no. 93.. comelnye owner blog ni..
jom follow me back.. leh kita saling kunjung-mengungjung pasni kan.. salam kenalan yea.. =)

http://tengkubutang.blogpsot.com/
kalau minat kucen meh le follow sini jugak..
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

mekasih.. =)

tenku butang said...

Haii.. cakkk..
done follow sini no. 93.. comelnye owner blog ni..
jom follow me back.. leh kita saling kunjung-mengungjung pasni kan.. salam kenalan yea.. =)

http://tengkubutang.blogpsot.com/
kalau minat kucen meh le follow sini jugak..
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

mekasih.. =)